A házról

Az épület valamikor a bíróé volt, egyike a falu legszebb házainak. A ház belső oldalán futó L-alakú veranda, a hatalmas sparhelttel fűthető terasz, és a gyümölcsfákkal teli kert intim, csendes és természetközeli környezet a pihenni, vagy akár bulizni vágyóknak. Közvetlen lakószomszéd nincsen, mert két oldalról az orvosi rendelő és a posta kertje, hátulról pedig fenyvessel borított hegyoldal határolja az 1500 négyzetméteres telket.

A ház négy, egymástól külön is megközelíthető szobából, két fürdőszobából, és jól felszerelt konyha-étkezőből áll, összesen száz négyzetméter alapterületű. Ehhez kapcsolódik a 30 négyzetméteres széles veranda, és a 26 négyzetméteres fűthető terasz, a kávézó terasz, a fedett pingpongozó, a kertvégi kilátó és a dézsa.

Igyekeztünk megőrizni a ház eredeti szépségét, az épület szerkezetét, a régi nyílászárókat és belső spalettákat, a színes terazzo mozaiklapot a konyhában, és ezekkel harmonizáló bútorokkal rendeztük be.

A konyha teljesen felszerelt: van nagy hűtőnk, mikrónk, vízforralónk, kávéfőzőnk, kenyérpirítónk, melegszendvics- és toast-sütőnk, és természetesen egyéb edényeink is. A házban ingyenesen használható a wifi.

Baráti társaságoknak bulizáshoz, 2-3 család együtt nyaralásához, közös hétvégéjéhez ajánljuk. Egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki, és szívesen látunk négylábúakat is.

Szobák:

• kétágyas, külön zuhanyzós fürdőszobával, plusz franciaággyá nyitható kanapéval;

• négyágyas: egy franciaágy, két külön ágy;

• kisszoba nyitható kanapéval;

• hombár: itt akár hatan is alhatnak, három emeletes ágyon.

Hálószoba